Bildiğiniz  gibi  son zamanlarda  sosyal ortamlarda  popüler  olmak  kimileri için vazgeçilmez  bir  hobi  olmaya başladı. Aslında  Twitter  ile uzaktan yakından alakası olmayan biriydim. Bir websitesi  sahibi olunca site içeriklerinin insanlara  daha kolay duyurulabilmesi için sadece Google ile yetinmek Google’nin yeni algoritmaları yüzünden mantıksız  bir hal  almaya başlamıştı. Bu yüzden sosyal ortamlarda da bir şekilde  güçlü  bir bağımız olması şarttır.

Twitter’da takipçi  sayınızın yüksek olabilmesi için yapabileceğiniz üç yol vardır. Birincisi  Twitter’a reklam vermek. İkincisi ünlü biri olmak. Üçüncü seçenek biraz  sıkıcı  ama  başka  çare yok para ödemek istemiyorsanız bu yola başvurmanız gerek. Siz başkalarını takip ettiğinizde başkalarıda  sizi  takip  eder. Aynı Facebook’ta arkadaş eklemek gibi  düşünün. Siz  birini arkadaş olarak eklersiniz o da kabul eder ve her ikinizinde  listesinde  arkadaş olarak görünür. Tabi Twitter’da  durum biraz farklı. Siz  birini takip ediyorsanız o kişinin illa sizi  takip etme gibi bir mecburiyeti  olmuyor. Ortalama  günde 2000 kişi takip ederseniz  bu 2000 kişiden en az 500’ü sizi geri takip eder.  Kızlarda bu oran biraz daha fazla ve ortalama 2000 kişiden 1000 kişi  mutlaka  sizi takip eder.

Twitterda takip etme  sınırı  takipçi  sayınızla  eşit bir  oran  diyebiliriz. 100.000 takipçiniz varsa  eğer sizde 100.000 kişi  takip edebilirsiniz.  Yeni açılan bir hesapta  bu limit 2000 kişi kadardır. Hergün 2000 kişi ekleyip tekrar tekrar  silmek kolay iş değil. Hele hele mouse ile  tek tek takip  etmek ve bırakmak normal bir insan evladının yapabileceği bir iş değil. Dokunmatik cihazlarda biraz  daha kolay ve oturduğunzu yerden tık tık yapmak fazla  zahmet  olmayan bir iştir.

Bu zırvalıklardan kurtulmak için kolay  yoldan takip etme ve takipçi silme  gibi  bir kaç tane uygulama da denememize  rağmen elimize  olumlu bir sonuç geçmedi. Siz siz  olun sakın hesabınıza  erişim  sağlayan uygulamalar  kullanmayın. Bu uygulamalar  yüzünden hesabınızın askıya alınması  an meselesidir. Zaten çoğu uygulamada  belirli bir limitten sonra  para talebinde bulunurlar. Hem hesabın askıya alınmasına sebeb ol  hemde para iste. Bu da  bana dolandırıcılık gibi geliyor.

Sanırım  konuyu  biraz fazla  çevirdim ama buraya  kadar  anlattıklarım kimileri için faydalı olabilecek bilgilerdi. Bu  sayede  birçok kişi neden hesabının askıya alındığını ve kaç kişi takip edebileceğinide öğrenmiş oldu. Gelelim asıl meselemize. Twitter’da  program yada  uygulama kullanmadan otomatik takip  etme  veya  otomatik takibi  bırakma diye birşey mümkün müdür ?

Sorumuzun cevabı  Google Cherome ve Mozilla Firefox  sayesinde  “EVET”.   Google Cherome  yada mozilla Firefox’ta  sayfayı sağ tıklayıp açılan pencerede  öğeyi denetle  linkine  tıklandığında tarayıcının alt kısmında  websayfa kodlarının olduğu bir  bölüm açılır. Bu sekmede Console  adlı link tıklandığında  açılan pencerede  JavaScript kodlar yardımıyla  websayfası içeriğine müdahele  etmek  mümkündür. İlk denediğim JavaScript kod takip  edilecek olan listeyi otomatik takipettiği gibi listeyide  otomatik aşağı kaydırarak çok büyük bir zaman kazandırıyordu. Ama  belirli bir süreden sonra Twitter  uyarı vererek takip  JavaScript kod yardımı ile takip etmenizi  engellediği gibi  ertesi gün bunların tamamını da  siliyordu.

Birde bunun jQuery ile hazırlanmış olan kod örneği de var. JavaScript kod örneği takipçilerini takip etmek istediğiniz kişinin bütün takipçilerini otomatik takip ederken  jQuery  kod ile hazırlanmış otomatik takip etme sadece  tarayıcı ekranında görünen kişileri  takip ediyor. Baya komik bir cümle oldu sanki. Tekerleme diye yayınlasaydım daha mantıklı olurdu.

En yeni kodlar

15 Ağustos 2021 Pazar

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere bu kodlar ile ilgilenmeyeli çok çok uzun zaman oldu. Merak ettiğim konu acaba birisi yeni bir kod paylaşacak mıydı sorusuydu. Bunca zaman geçmesine rağmen hiçkimse yeni bir kod paylaşımı da yapmamıştı. Çoğu kişi kodlar için burayı referans gösterirken bir çoğu da benden kodları alıp herkes paylaşıyor zaten ben neden paylaşmayayım kafasındaydı. Hiçkimsenin kodunu alıp burada paylaşmamıştım hatta yeni kodlar üreten kişilere de destek olmuştum kendimce. Bu tarz kodları da ilk paylaşan kişi bendim. Twitter otomatik takip kelimesi bir yana dünya geneli de Twitter auto follow yazdığınız zaman bu site yine 1. sırada çıkardı. Her önüne gelen kodları alıp kendi sitesinde paylaşınca bende çok uzun süre hiçbir kod ile ilgilenmedim. 1000kitap için mail ile özel talepte bulunan kişilere de kodlarını hazırlayıp yine mail üzerinden paylaştım ama buraya hiçbir güncelleme atmadım. Hi5.com/tagged.com bilenler bilir. Her ikisi de aynı site ve bu zamana kadar sadece o siteler için otomatik kodlar paylaştım. Uzakdoğu arkadaş çevresi edinmek için bu sitelerden daha iyisi yok bence. Özellikle Tayland, Malezya, Singapur, Hongkong ve Filipinler’de çok aktif şekilde kullanılıyor. Bu linkte bahsettiğim sitelerde nasıl otomatik arkadaş ekleyebileceğinizi anlatan bir konu mevcut.

Neyse asıl konumuza dönelim şimdi. Bugün Twitter için bi kod hazırlamak istedim. AÇıkçası çok fazla kurcalamadım ama işinizi görür. Takip etme limiti sanırım 50 kişiye kadar düştüğü için pek işinize yaramayacak gibi. Günlük takip limitini denemedim. Vaktiniz varsa 1500 olan rakam 1.5 sanşyeye denk gelmektedir o süreyi arttırıp deneyebilirsiniz.Belki günlük limit daha fazladır. Ama takipten çıkma kodu işinize yarayacaktır. Zamanla diğer kodları da güncellemeye çalışacağım. Şimdilik oldukça basit iki kod ekledim sadece. Altta kalan eski kodlar bazen işime yaradığı için silmiyorum ve onlar her zaman kalmaya devam edecek. Twitter için hiçbir zaman işe yaramasa da bu kodlar benim her zaman işime yarıyor. Sadece Twitter için değil bir çok websitesi için zaman zaman bu tarz kodlar kullanıyorum.

Takip kodu

setInterval(function () {document.getElementsByClassName("css-18t94o4 css-1dbjc4n r-42olwf r-sdzlij r-1phboty r-rs99b7 r-15ysp7h r-4wgw6l r-1ny4l3l r-ymttw5 r-o7ynqc r-6416eg r-lrvibr")[0].click();}, 1500);

Takipten çıkma kodu

Önemli: Kodu çalıştırmadan önce sadece bir hesabı takipten çıkarmak için Takibi bırak butonuna basın ama sonra açılacak olan kutucuk içindeki takibi bırak butonuna tıklamadan kodu console bölümüne yapıştırıp çalıştırın. Aksi halde twit atma penceresi çıkacağı için kod çalışmayacaktır.

setInterval(function () {document.getElementsByClassName("css-901oao r-1awozwy r-jwli3a r-6koalj r-18u37iz r-16y2uox r-1qd0xha r-a023e6 r-b88u0q r-1777fci r-rjixqe r-bcqeeo r-q4m81j r-qvutc0")[0].click();}, 100);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("css-18t94o4 css-1dbjc4n r-1niwhzg r-1ets6dv r-sdzlij r-1phboty r-rs99b7 r-15ysp7h r-4wgw6l r-1ny4l3l r-ymttw5 r-o7ynqc r-6416eg r-lrvibr")[0].click();}, 100);

Toplu twit silme kodu

setInterval(function () {document.getElementsByClassName("css-901oao r-1awozwy r-14j79pv r-6koalj r-1qd0xha r-a023e6 r-16dba41 r-1h0z5md r-rjixqe r-bcqeeo r-o7ynqc r-clp7b1 r-3s2u2q r-qvutc0")[0].click();}, 1500);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("r-9l7dzd r-16dba41")[0].click();}, 1500);
setInterval(function () {document.getElementsByClassName("css-901oao r-1awozwy r-jwli3a r-6koalj r-18u37iz r-16y2uox r-1qd0xha r-a023e6 r-b88u0q r-1777fci r-rjixqe r-bcqeeo r-q4m81j r-qvutc0 ")[0].click();}, 1500);

Bu bölümden sonraki kodlar muhtemelen işinize yaramayacaktır.

Otomatik kodları tekrar kullanabilmek için eski tasarım Twitter kullanmanız gerekmektedir. Bunu yapabilmeniz için tarayıcınıza GoodTwitter eklentisini kurmanız önemlidir. Aksi halde kodlar çalışmayacaktır.

En Yeni Takip Etme Kodu

9 Mart 2018 Cuma

Her seferinde daha yeni ve daha iyi bir kod paylaşırken eski kodları da buradan kaldırmamaya özen gösterdiğim, yazının sonlarının çöp olmasından baya belli oluyor. Bu sefer eklediğimiz kodda Twitter engelinden dolayı biraz değişiklik yaptım. Bu kodu kullanırken bilgisayarı açık bırakıp gitmeniz gerekecek çünkü çok yavaş çalışacak şekilde ayarladım. Çok uzun süredir Twitter ile alakam pek kalmadığından dolayı haliyle kodları da deneyemiyor ve engele takılmamak için en uygun olan sürenin de ne kadar olduğunu bilmiyorum. Siz değerli arkadaşlarım kimi zaman ben yokken kod paylaştınız ve kimi zaman da yorumlara katkıda bulundunuz kendi siteniz gibi. Bu isteğimi de çok görmeyip kaç saniyede bir takip edilmesi gerektiğini de söylerseniz çok makbule geçeceği gibi kodlardaki süreleri de sizin için ayarlarım. Fena ticaret sayılmaz söylemesi sizden, yapması benden. Evet gel gelelim şu yeni kodumuzun nasıl çalıştığına. Yine her zamanki gibi consol alanına yapıştırıp enter tuşuna basıyorsunuz. Sonrasında karşınıza kaç kişinin takip edilmesi gerektiğini soran bir pencere açılıyor. Açılan pencerede 10 yazan yere kaç istiyorsanız yazabilirsiniz. Her 5 saniyede bir defa takip et butonuna tıklıyor ve 90 saniyede bir sayfayı aşağı kaydırıyor. Yani anlayacağınız o sayfa kaydırma zahmetleriymiş, sayfa fazla kaydı engel atılacakmış gibi şeylerden de tamamen kurtuluyorsunuz. Tak fişi çalıştır herkese hayırlı olsun cümleten 🤣

$(function(){
	sayac = window.prompt("Kaç kişiyi takip etmemi istersin Sultanım?💂‍", 10);
	sayac = parseInt(sayac);
	following = 0;
	scrolled = 0;
	$('body').append('
'); var log = function(c, f) { $('#mintikcom-takip').html('Şu ana kadar takip edilen kişi:'+f+'/'+c+'
Mintik.com - Kocaman Gülümseyin

😁

'); } var follow = function() { log(sayac, following); if(following < sayac) { var $btns = $('.GridTimeline .not-following .js-follow-btn'); if($btns.length) { $btns.eq(0).click(); following++; scrolled = 0; setTimeout(function(){ follow(); }, 5000); } else { scrolled++; if(scrolled > 3) { alert('Takip edilecek kimse kalmadı Sultanım 💂‍'); return; } $(window).scrollTop(999999); setTimeout(function(){ follow(); }, 90000 * scrolled); } } else { alert('Görev Tamamdır Sultanım 💂‍'); } }; follow(0, false); });

Takip Etme

javascript: var followers = $(".not-following");
var user = $(".current-user a").attr("href");
var unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0;
var follow = function(e) {
    if (e < followers.length) {
        var t = 500;
        if ($.inArray($(followers[e]).data("user-id"), unfollowed) == -1) {
            $(followers[e]).find(".follow-button").click();
            j++
        } else {
            t = 500
        }
        setTimeout(function() {
            follow(e + 1)
        }, t)
    } else {
        alert(" " + j + " kisi takip edildi!!")
    }
};
if (confirm(" " + followers.length + " kisi takip edilsin mi?")) {
    follow(0)
}

Takibi bırakma (HIZLI)

setInterval(function () {
    t = $(".following").find(".follow-button");
    if (!t[0]) {
        window.scrollTo(0, $(document).height());
    } else {
        console.log(t.attr("class"));
        t.trigger("click");
    }
}, 1000)

Takip etmeyenleri takibi bırakma

Erkan arkadaşımız bu kodu bize göndermiş yazıya ekleyelim diye. Kendisine teşekkür ederiz.
Bu arada kod süper. Bir kaç defa sayfa kaydırdıktan sonra ekranı temizleyip devam ediyor ve bilgisayar da haliyle kasmıyor.

setInterval(function() {
  $(".FollowStatus").each(function() {
    $(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
  });
  $("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
setInterval(function() {
  $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 5000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 1000);

Güncel 2 Haziran 2017

Kodları denedim ve bende sorunsuz çalıştı yalnız takip limitleri hakkında henüz bende bilgi sahibi değilim. Dünden beri hesabımın takip etme limiti engeli sürdüğü için tam kontrol edemedim. Eğer limitler düşürülmüş ise yapacak bir şey kalmıyor, umarım limitler aynıdır. 250 kadar kişiyi sorunsuz şekilde takip etti.
Follow ve unfollow kodlarını az önce güncelledim . Çok fazla deneyemediğimden hatalı olup olmadığından emin değilim. Eğer kodlar hala çalışmıyorsa yorum olarak bildirin lütfen. En kötü ihtimal ikisinden birisi çalışacaktır. Hem takip için hem de takibi bırakma için kodları kullanabilirsiniz. Takibi bırakma kodunu takip etme için de kullanabilirsiniz yalnız sizi takip edenleri takip etmiyor.

Bu ve hemen altındaki de Erdoğan arkadaşımızın önerisi.

Ellerine sağlık kodları yenilemişsin. Hepsini deneme imkanım olmadı ama yeni tvitter takip kodu sorunsuz çalışıyor. Emeğine yüreğine sağlık. Bu arada bir önerim olacak. Bunu bu sayfada ayrıca yayınlarsan takip limitine takılmak istemeyen herkes için faydalı olacaktır.

javascript: var followers = $(".not-following");
var user = $(".current-user a").attr("href");
var unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0;
var follow = function(e) {
    if (e < followers.length) {
        var t = 115000;  //Bu sayı ile bekleyerek takip ettiğinden, hiç takip limitine takılmadan gün içinde yaklaşık 1000 kişiyi takip ediyor ve twitter asla uyarı falan vermiyor. Ama tabi bunun için bilgisayarın sürekli açık kalması gerekiyor :) Teşekkürler Hayırlı sahurlar diliyorum>>>>>>>
        if ($.inArray($(followers[e]).data("user-id"), unfollowed) == -1) {
            $(followers[e]).find(".follow-button").click();
            j++
        } else {
            t = 500
        }
        setTimeout(function() {
            follow(e + 1)
        }, t)
    } else {
        alert(" " + j + " kisi takip edildi!!")
    }
};
if (confirm(" " + followers.length + " kisi takip edilsin mi?")) {
    follow(0)
}

Saniyede 1  kişi (Otomatik takip kodu)

javascript: var followers = $(“.not - following”);
var user = $(“.current - user a”).attr(“href”);
var unfollowed = localStorage[user + “ -unfollowed”] || “[]”;
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0;
var follow = function(e) {
    if (e.user - actions - follow - button”).click();
  },
  20000);
setInterval(function() {
  $(“.Grid - cell.u - size1of2.u - lg - size1of3.u - mb10”).remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 5000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 1200);

Bu kodumuzu da Tolga arkadaşımız paylaşmış. Teşekkürler (ilk teşekkür benden) 🙂

admin bu kod yok herhalde sizde ben çok aradım bulamadım 1 inci kod çok yavaş ben çok aradım bulamadım her sitede hiçbirisi olmuyor eskilerde çalısmıyor şimdi bi baktım pcmde kod var kaydetmişim kodu yayınlayın millet faydalansın benle aynı duruma düşmesin kimse bi teşekkürü çok görmeyiniz 🙂

var say = 0,
  limit = 1e3,
  takipyap = setInterval(function() {
    return $(".following").each(function() {
        $(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove()
      }),
      $(".GridTimeline").find("div.not-following > .follow-button").first()
      .click(), say++ >= limit ? (clearInterval(takipyap),
        window.alert(limit + " kisi basariyla takip edildi."), !1) : void $(".message-text > a")
      .each(function() {
        "46px" === $(".alert-messages").css("top") && (clearInterval(takipyap),
          clearInterval(asagi))
      })
  }, 1e3),
  asagi = setInterval(function() {
    var a = $(".GridTimeline").
    find(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length;
    54 >= a && ($(".Grid.Grid--withGutter")
      .each(function() {
        0 == $(this).children().length && $(this).remove()
      }), $(window).scrollTop(0, document.body.scrollBottom), setTimeout(function() {
        window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight)
      }, 200))
  }, 2e3);

 

Takip etmeyenleri takibi bırakma

Takipçilerinizin olduğu bölüme bu kodu kullandığınız zaman sizi takip etmeyenleri tespit eder takibi bırakır. Yalnız kodu yapıştırır yapıştırmaz sayfada gördüğü herkesin sayısını unfollow edeceğini  söyleyeceğine aldırmayın, kodlarda sayım açısından biraz salaklık var, henüz düzeltemedim. Sonuç olarak sadece takip etmeyenleri  bırakıyor ve kaç kişiyi unfollow ettiğini  size söylüyor işlemin sonunda.

javascript: var unfollowers = $(".ProfileCard-content");
var user = $(".current-user a").attr("href");
var unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0;
var unfollow = function(e) {
    if (e < unfollowers.length) {
        var t = 200;
        if ($(unfollowers[e]).find(".FollowStatus").html() != "Seni takip ediyor") {
            var n = $(unfollowers[e]).find(".following").data("user-id");
            if ($.inArray(n, unfollowed) == -1) {
                unfollowed.push(n)
            }
            $(unfollowers[e]).find(".follow-button").click();
            j++
        } else {
            t = 50
        }
        setTimeout(function() {
            unfollow(e + 1)
        }, t)
    } else {
        localStorage[user + "-unfollowed"] = JSON.stringify(unfollowed);
        console.log(unfollowed);
        alert("unfollow edilen " + j + " kisi")
    }
};
if (confirm("  " + unfollowers.length + " kisiyi takip etmeyi birakmak istiyor musun?")) {
    unfollow(0)
}

Takip Etmeyenleri Takibi Bırakma

Bu da Erkan arkadaşımızın gönderdiği bir örnek kod. Teşekkürler Erkan 🙂

Merhaba takip etmeyenleri takibi bırakma kodunu buldum %100 işe yarıyor kendimde bizzat denedim isterseniz sitenize ekleyebilirsiniz

Bakıyorum herkes seferber olmuş. Bu tarz paylaşımlar  devam ederse internetteki bütün kodlar burada birikecek sanırım 🙂

setInterval(function() {
  $(".FollowStatus").each(function() {
    $(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
  });
  $("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
setInterval(function() {
  $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 5000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 1000);

 

Favori ekleme/kaldırma

$(document).ready(function () {
    var mintikfavoribirakma2015 = $("div.stream-item-footer").length;
    var mintikfavorikodu = 0;
    var favorilerim = setInterval(function () {
        if (mintikfavorikodu > mintikfavoribirakma2015) {
            clearInterval(favorilerim);
            return
        }
        $("div.stream-item-footer").eq(mintikfavorikodu).find('button.ProfileTweet-actionButton.js-actionButton.js-actionFavorite').trigger("click");
        mintikfavorikodu++;

    }, 250);
});

Toplu Takip Bırakma Kodu

setInterval(function() {
  t = $(".following").find(".follow-button");
  if (!t[0]) {
    window.scrollTo(0, $(document).height());
  } else {
    console.log(t.attr("class"));
    t.trigger("click");
  }
}, 2000)

Takip Etmeyenleri Takip Bırakma Kodu

setInterval(function() {
  $(".FollowStatus").each(function() {
    $(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
  });
  $("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
setInterval(function() {
  $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 5000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 2000);

Toplu Twit Silme Kodu

var kac_tweet_atla = 1;
setInterval(function() {
  setTimeout(function() {
    $(".Icon.Icon--small.Icon--retweeted").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove()
    $(".stream-item").find(".js-actionDelete > button")[kac_tweet_atla].click();
  }, 1000)
  setTimeout(function() {
    $(".modal.draggable#delete-tweet-dialog-dialog button.btn.primary-btn.delete-action").click();
  }, 1000)
}, 2000)
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 10000);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 2000);

Toplu Sessize Alma Kodu

sessizal = setInterval(function() {
  $(".user-actions.muting").parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove()
  $(".mute-user-item.pretty-link").each(function() {
    $(this)[0].click();
    $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].remove();
  })
  if ($('.alert-messages:not(.hidden)').css('top') === '46px' && $(".message-text").text() == "Üzgünüz, üst limite ulaştın.") {
    clearInterval(sessizal);
    clearInterval(ksyukler);
    alert("Bugünlük sessize alma limitinizi doldurdunuz.")
  }
}, 200);
ksyukler = setInterval(function() {
  $(window).scrollTop(0, document.body.scrollBottom);
  setTimeout(function() {
    window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
  }, 200);
}, 2000)

Toplu Geri Takip Kodu

var kul_adi = prompt("Bir kullaniciya kadar takip etmek icin takip etmediginiz bir kullanici adini basinda @ olmadan girin. Bu secenegi kullanmak istemiyorsaniz bos birakin ya da iptal edin", "");
geritakip = setInterval(function() {
  $(".following, .pending").parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
  $('div.not-following > button.js-follow-btn').each(function() {
    $(this).click();
    if (kul_adi == $(this).parents(".ProfileCard.js-actionable-user").attr("data-screen-name")) {
      clearInterval(geritakip);
      clearInterval(yu);
      clearInterval(as);
      alert(kul_adi + "kullanici adina kadar geri takip yapildi.")
    }
    $(".message-text > a").each(function() {
      if ($('.alert-messages').css('top') === '46px') {
        clearInterval(geritakip);
        clearInterval(yu);
        clearInterval(as);
        alert("Takip limitiniz doldu. Bugun daha fazla takip yapamazsiniz.")
      }
    })
  });
  setTimeout(function() {
    $(".Grid.Grid--withGutter[data-component-term='user'], ProfileClusterFollow").remove();
  }, 1000);
}, 2000);
var yu = setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 1000);
var as = setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollBottom);
}, 2020);

Mesajları Silme

var kac_mesaj_atla = "0";
tum_dm_sil = setInterval(function() {
  $(".DMInbox > li > .DMInboxItem")[kac_mesaj_atla].click();
  $(".u-textUserColorHover.dropdown-toggle.js-tooltip.js-dropdown-toggle")[0].click();
  $(".dm-conversation-actions").find(".js-actionDeleteConversation>button.dropdown-link")[0].click();
  if ($("#confirm_dialog").css("display") === "block") {
    $("#confirm_dialog_submit_button")[0].click();
    $("#confirm_dialog").addClass("visuallyhidden");
  }
}, 1000);

Fav Sıfırlama Kodu

setInterval(function() {
  $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click()
  $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove();
}, 300);
setInterval(function() {
  $(window).scrollTop(0, document.body.scrollBottom);
}, 1500);
setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 1000);

Toplu DM Kodu

var dmbs = 0;
var dmlimit = 10;
var dmdm = setInterval(function() {
  if (dmbs++ >= dmlimit) {
    clearInterval(dmdm);
    clearInterval(as);
    clearInterval(yu);
    window.alert(dmlimit + ' kisiye mesaj basariyla gonderildi.')
    return false;
  }
  $(".user-dropdown.dropdown-toggle")[0].click();
  $(".mention-text > button")[0].click();
  var dmler = new Array()
  dmler[0] = "Takip icin tesekkur ederim efendim.";
  dmler[1] = "Beni takip etmissiniz. Tesekkurler.";
  dmler[2] = "Takip listenize eklediginiz icin tesekkur ederiz";
  dmler[3] = "Tesekkurler, takipte kalmaniz dilegiyle.";
  dmler[4] = "Tesekkurler yeni takipcim.";
  dmler[5] = "Takibe deger gordugunuz icin tesekkurler.";
  dmler[6] = "Her ne sebeple taqip ettiyseniz tesekurler.";
  dmler[7] = "Takipte kalmaniz dilegiyle sagolun.";
  dmler[8] = "Tesekkurler iyi takipler.";
  dmler[9] = "Takip icin sagolun.";
  var i = Math.floor(10 * Math.random());
  var ka = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").find(".ProfileCard.js-actionable-user").attr('data-screen-name');
  document.getElementById("tweet-box-global").innerHTML = "m @" + ka + " " + dmler[i] + "";
  setTimeout(function() {
    $(".btn.primary-btn.tweet-action.tweet-btn.js-tweet-btn.messaging").click();
  }, 2000);
  $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].remove();
}, 5000)
var as = setInterval(function() {
  $(window).scrollTop(0, document.body.scrollBottom);
}, 1000);
var yu = setInterval(function() {
  window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);
}, 10000)

 

En Yeni Instagram Kodları

Auto Like

function like(){
  try {
    document.getElementsByClassName('coreSpriteLikeHeartOpen')[0].click();
    document.getElementsByClassName('_soakw coreSpriteLikeHeartOpen')[0].click();
  } catch (e) {

    document.getElementsByClassName('_soakw coreSpriteLikeHeartOpen')[0].click();
  }
}

var i = 1;
var time = Math.floor((Math.random() * 5000) + 1000);
var liker = setInterval(function(){
   like();
   console.log(i);
   i = i+1;
 }, 15000-time);

Takip etme

javascript: var script = document.createElement("script");
script.src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js", document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(script);
var followers = $("._6jvgy"),
    user = $(".current-user a").attr("href"),
    unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0,
    follow = function(a) {
        if (a < followers.length) {
            var b = 500;
            $.inArray($(followers[a]).data("user-id"), unfollowed) == -1 ? ($(followers[a]).find("button._84y62").click(), j++) : b = 500, setTimeout(function() {
                follow(a + 1)
            }, b)
        } else alert(" " + j + " kisi zaten takip ediliyor!")
    };
confirm(" " + followers.length + " kisi takip edilsin mi?") && follow(0);

10 saniyede 1 tıklama ile takip etme

javascript: var script = document.createElement("script");
script.src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js", document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(script);
var followers = $("._6jvgy"),
    user = $(".current-user a").attr("href"),
    unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0,
    follow = function(a) {
        if (a < followers.length) {
            var b = 10000;
            $.inArray($(followers[a]).data("user-id"), unfollowed) == -1 ? ($(followers[a]).find("button._84y62").click(), j++) : b = 500, setTimeout(function() {
                follow(a + 1)
            }, b)
        } else alert(" " + j + " kisi zaten takip ediliyor!")
    };
confirm(" " + followers.length + " kisi takip edilsin mi?") && follow(0);

Takip etmeyenleri takibi bırakma

Bu kod sizi takip etmeyenleri bulup siliyor.

Profil sayfanıza gidin, ilk önce F12 tuşuna basıp console alanına aşağıdaki kodu yapıştırın ve enter tuşuna basın.

var jq = document.createElement('script');

jq.src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.4/jquery.min.js";

document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(jq);

Daha sonra bu kodu girip enter tuşuna basın ve arkanıza yaslanın.

/* Kullanıcı ve html bilgileri */
var auto_unfollow_time = 3000;
var url = window.location.href; /* URL alınıyor */
var username = url.split("/")[3]; /* Kullanıcı adı url`dan otomatik çekiliyor */

var followers_button = "a[href='/"+username+"/followers/']"; /* Takip edenler butonu bilgisi */
var followers_list_class = "._4gt3b"; /* Takip edenlerin listelendiği div`in class değeri */
var followers_count_class = "._bkw5z"; /* Takip edenlerin sayısı class değeri */
var followers_count = $(followers_button + " " + followers_count_class).text(); /* Takip edenlerin sayısı */

var following_button = "a[href='/"+username+"/following/']"; /* Takip edilenler butonu bilgisi */
var following_list_class = "._4gt3b"; /* Takip edilenlerin listelendiği div`in class değeri */
var following_count_class = "._bkw5z"; /* Takip edilenlerin sayısı class değeri */
var following_count = $(following_button + " " + following_count_class).text(); /* Takip edilenlerin sayısı */

var following_modal_title_class = "._q44m8"; /* Takip edilenlerin açılı pencere title class değeri */

var modal_users_ul_li = followers_list_class + " ul:first-child li";  /* Açılan penceredeki 1 ci ul elementinin li`lerini seç */

var followers_order_array = {};  /* İzleyen kullanıcıların arraydaki sırası */
var followers_name_array = {};  /* İzleyen kullanıcıların arraydaki ismi */

function create_followers_array()
{
/* İzleyen kullanıcılar için arrayları oluştur */
for(var i=0;i<=$(modal_users_ul_li).length;i++)
{
followers_order_array[i] = $(modal_users_ul_li +":eq("+i+") a").text();  /* Her bir kullanıcı için arraya li elementine göre sayı ata */
followers_name_array[followers_order_array[i]] = followers_order_array[i];  /* Her bir arraydaki sayının li elementine göre kullanıcı adı ekle */
}
}

function is_user_follow_me(username_value)
{
/* Sorgulanan kullanıcı adı izleyen kullanıcılar arasında var mı */
if(!(username_value in followers_name_array)) {
$("a[href='/"+username_value+"/']").parents().eq(4).find("button").not("._2hpcs")[0].click(); /* Takip etmeyenlerin aboneliğinden çık (not ile yeniden abone olma tuşuna basmayı engelle) */
$("a[href='/"+username_value+"/']").append("	✖ Takip etmeyi bıraktın"); /* Takipte olmayanları göster */
$("#unfollowed_users_count").text(parseInt($("#unfollowed_users_count").text()) + parseInt(1)); /* Toplam takipten çıkarılan kullanıcıların sayısını güncelle */
}else{
$("a[href='/"+username_value+"/']").append(" ✔ Seni takip ediyor"); /* Takipte olmayanları göster */
}
}

function unfollow_all_non_followers()
{
var i = 0;
var counter_interval = setInterval(function(){
is_user_follow_me($(modal_users_ul_li +":eq("+i+") a").text());
i++;
if(i > $(modal_users_ul_li).length) {
	clearInterval(counter_interval);
	alert("Finished ! Total : " + $("#unfollowed_users_count").text() + " Takibi bırakılan kişiler");
}
}, auto_unfollow_time);
}

function step1(){
/* Takip edenler butonuna tıklat */
$(followers_button)[0].click();
var followers_scroll_interval = setInterval(function(){
var followers_list = $(followers_list_class);
followers_list.scrollTop(followers_list.prop("scrollHeight"));
if($(modal_users_ul_li).length >= followers_count) {
clearInterval(followers_scroll_interval); /* İntervalı temizle */
create_followers_array(); /* İzleyenler arrayını oluştur */
step2(); /* İkinci etapa geç */
}
},100);
}

function step2(){
/* Takip edilenler butonuna tıklat */
$(following_button)[0].click();
var following_scroll_interval = setInterval(function(){
var following_list = $(following_list_class);
following_list.scrollTop(following_list.prop("scrollHeight"));
if($(modal_users_ul_li).length >= following_count) {
clearInterval(following_scroll_interval); /* İntervalı temizle */
following_list.scrollTop(0); /* Scroll`u en yukarı al */
$(following_modal_title_class).append(" 0 Takipten çıkıldı"); /* Toplam takipten çıkarılan kullanıcıları göster */
unfollow_all_non_followers(); /* Otomatik abonelikten çıkarma fonksionunu çağır */
}
},100);
}

function start(){
step1();
}

start();

Takibi bırakma

javascript: var script = document.createElement("script");
script.src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js", document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(script);
var unfollowers = $("._6jvgy"),
    user = $(".current-user a").attr("href"),
    unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0,
    unfollow = function(a) {
        if (a < unfollowers.length) {
            var b = 500;
            if ("senin takipcilerin" != $(unfollowers[a]).find(".FollowStatus").html()) {
                var c = $(unfollowers[a]).find(".following").data("user-id");
                $.inArray(c, unfollowed) == -1 && unfollowed.push(c), $(unfollowers[a]).find("button._dzx3o").click(), j++
            } else b = 500;
            setTimeout(function() {
                unfollow(a + 1)
            }, b)
        } else localStorage[user + "-unfollowed"] = JSON.stringify(unfollowed), console.log(unfollowed), alert("unfollow edilen " + j + " kisi")
    };
confirm("  " + unfollowers.length + " kisiyi takip etmeyi birakmak istiyor musun?") && unfollow(0);

10 saniyede 1 tıklama ile takibi bırakma

javascript: var script = document.createElement("script");
script.src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js", document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(script);
var unfollowers = $("._6jvgy"),
    user = $(".current-user a").attr("href"),
    unfollowed = localStorage[user + "-unfollowed"] || "[]";
unfollowed = JSON.parse(unfollowed);
var j = 0,
    unfollow = function(a) {
        if (a < unfollowers.length) {
            var b = 10000;
            if ("senin takipcilerin" != $(unfollowers[a]).find(".FollowStatus").html()) {
                var c = $(unfollowers[a]).find(".following").data("user-id");
                $.inArray(c, unfollowed) == -1 && unfollowed.push(c), $(unfollowers[a]).find("button._dzx3o").click(), j++
            } else b = 500;
            setTimeout(function() {
                unfollow(a + 1)
            }, b)
        } else localStorage[user + "-unfollowed"] = JSON.stringify(unfollowed), console.log(unfollowed), alert("unfollow edilen " + j + " kisi")
    };
confirm("  " + unfollowers.length + " kisiyi takip etmeyi birakmak istiyor musun?") && unfollow(0);

Kodların kullanımı

Şimdi Google Cherome'de  jQuery kodu nereye ekleyeceğimizi  bir  görelim. Öncelikle herhangi bir Twitter hesabına  gidin, sayfayı  sağ tıklayın, açılan pencereden resimde gösterdiğimiz gibi Öğeyi Denetle linkine tıklayın.

 

Öğeyi denetle linkine tıkladığınızda jQuery kodu ekleyebileceğiniz  bölüme gitmek için Console linkine  tıklayın.

 

Önemli

Paylaştığımız kodlardan bazıları milyonlarca  sitenin kullandığı jQuery framework desteği ile çalışmaktadır. Son dönemde Twitterin yaptığı tasarım değişikliğinden dolayı jQuery takip kodlarını console bölümüne eklediğiniz  zaman VM170:4 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined(…)  hatası  (üstteki kodlarda hata vermez) vermektedir. Bu hatayı gidermek için takip kodlarını kullanmadan önce hemen alttaki jQuery entegrasyon kodunu console bölümüne yapıştırıp enter butonuna basmanız gerekiyor. Ardından takip kodlarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

var jq = document.createElement('script');
jq.src = "https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.4/jquery.min.js";
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(jq);
jQuery.noConflict();

Eğer  aynı  hatayı tekrar verirse  sayfayı yenileyin.

-------- Bu bölümden sonrası eskidir, artık pek işinize yaramayacaktır. -----

 

Resimde  gösterdiğimiz  alana eklemeniz gereken jQuery kod :

Eski tasarım

__cnt__ = 0;
jQuery('.stream button.follow-button > span.follow-text').each(function (i, ele) {
    ele = jQuery(ele);
    if (ele.css('display') != 'block') {
        console.log('already following:', i);
        return;
    }
    setTimeout(function () {
        ele.click();
    }, __cnt__++ * 500);
});

Yeni tasarım

__cnt__ = 0;
jQuery('.stream span.button-text, span.follow-text').each(function (i, ele) {
    ele = jQuery(ele);
    if (ele.css('display') != 'block') {
        console.log('already following:', i);
        return;
    }
    setTimeout(function () {
        ele.click();
    }, __cnt__++ * 500);
});

Bu da bir başka takip kodu. Değişen bir şey yok sadece sağda solda çıkan takip butonlarını tıklamayı engelliyor.

__cnt__ = 0;
jQuery('.stream .ProfileCard-actions > button.user-actions-follow-button > span.button-text, span.follow-text').each(function (i, ele) {
    ele = jQuery(ele);
    if (ele.css('display') != 'block') {
        console.log('already following:', i);
        return;
    }
    setTimeout(function () {
        ele.click();
    }, __cnt__++ * 500);
});

Bu kodu başkalarını otomatik takip etmek için kullanabilirsiniz. Başka hesapların takipçi sayfasını  açarak otomatik takip edilmesini istediğiniz kadar  sayfayı aşağı sürükleyin ve Console bölümüne  bu kodu yapıştırdıktan sonra Enter tuşuna basıp arkanıza yaslayın. Bu işlemler  sırasında bilgisayarla olan işlerinizi  aksatmanıza   gerek yok. İster  kahvenizi yudumlayın isterseniz  film izleyin. Başka pencereler açarak istediğiniz  işlemleri devam edebilirsiniz. jQuery kodumuz  herkesi takip ettikten sonra kendiliğinden duracaktır. Kodun en sonunda bulunan 500 rakamına  dokunmamanız siizn için faydalı olur. Rakamı düşürdükçe takip etme hızı artacağı için Twitter spam olarak algılayabilir  ve sizi  durdurabilir. Daha  yavaş olmasında sorun yok ama daha hılı olması biraz  sorunlu.

Takibi bırakma UNF kodu :

Bir arkadaşa eğer Twitter açılırsa takibi bırakma unfollow kodu yayınlayacağıma dair söz vermiştim. Gerçi Gökhan arkadaşımız da yorum yaparak bir kod paylaştı bizlerle ancak ben kodu deneyince çalışmadığını farkettim ve sizler için yeni bir tane hazırladım. İnternet ortamında buna benzer bir sürü kod var ama hiç biri bu değildir.  Bunun birkaç türlüsü de internet ortamında dağıtılıyor ancak zaman problemleri var onlarda ve tarayıcının çökmesine neden oluyorlar. Saniyenin  1000'de 5'i kadar hızlı olacak şekilde ayarladım. Bu hız biraz mantıksız ve isterseniz 100 yapabilirsiniz. Zaten site üzerinden işlem gönderme süresi en fazla  o kadar olabilir diye düşünüyorum. En altta bulunan 5 rakamını 100 veya 200 yaparsanız daha sağlıklı olur. 0,1 bile yaparsanız tarayıcı çökmez çünkü sona geldiğinde kendiliğinden durabiliyor ve devam etmiyor. Diğer kodlarda sona geldiğinde bile olmayan yerlere tıklamaya devam ediyor ve bu da tarayıcının çökmesine neden oluyordu.

$(document).ready(function () {
    var mintiktakibibirak2014 = $(".ProfileCard-content button.follow-button").length;
    var mintiktakibibirak = 0;
    var takipbirak = setInterval(function () {
        if (mintiktakibibirak > mintiktakibibirak2014) {
            clearInterval(takipbirak);
            return
        }
        $(".ProfileCard-content button.follow-button").eq(mintiktakibibirak).find('span.unfollow-text').trigger("click");
        mintiktakibibirak++;

    }, 250);
});

Bu da Gökhan arkadaşımızın gönderdiği takip bırakma kodu.

Bas çalıştır arkana yaslan 🙂 Hem aşağı kaydırıyor hem de takibi bırakıyor.

setInterval(function () {
    t = $(".following").find(".follow-button");
    if (!t[0]) {
        window.scrollTo(0, $(document).height());
    } else {
        console.log(t.attr("class"));
        t.trigger("click");
    }
}, 1000)

 

Otomatik favori ekleme için konu güncellendi....

Eski favori ekleme kodunda problem olduğu için sizlere yeni bir favori kodu hazırladım. Yeni tasarımda deneye deneye Twit teyze favori yapmama engel olmaya başlayınca başka bir hesapla kodu denemeye devam ettim. Ancak denemeye devam ettiğim hesap hala eski tasarımda duruyor. Yeni tasarımda da herhangi bir problem olmaması gerekiyor. Durumu bana bildirirseniz çok sevaba girersiniz. 🙂 Bu arada favori eklediğinin üstüne bi daha geçtiği zaman favoriden kaldırıyor ve profil sayfaları için favori yapmıyor. Sadece anasayfada favori eklemesi için ayarladım. Saniyede 2 tane cikciki favorilere ekleyebiliyor. Eğer hızlandırmak isterseniz 500 rakamını küçültün ve yavaşlatmak isterseniz de 500 rakamını büyütün. 500 rakamı saniyenin yarısıdır. Ona göre hesap kitap yaparsınız artık.


Yeni favori ekleme kodu:

Eklenme tarihi : 4 Kasım 2014 salı

Eklenme tarihi: 4 Eylül 2015 cuma (güncel)

Eklenme tarihi: 26 Kasım 2015 perşembe (güncel)

Uzun bir aradan sonra siteye tekrar  dönüş yaptım desem ne kadar doğru olur bilemem. Henüz işlerimi tam anlamıyla bitiremedim ve bu süre zarfında sizleri ihmal ettiğim için hepinizden özür dilerim. Yeni favori kodu ekledim ancak eski kodu şimdilik kaldırmıyorum. İlerleyen zamanlarda herhangi bir sorun çıkmazsa silerim artık.  Yeni hazırladığım favori ekleme kodunu Twitter anasayfasında denedim ve tıkır tıkır çalışıyor. Sizler de bir deneme yapıp sonucu bana bildirirseniz çok memnun olurum. Sabretttiğiniz için hepinize teşekkürler 🙂

$(document).ready(function () {
    var mintikfavori2015 = $(".content button.ProfileTweet-actionButton.js-actionButton.js-actionFavorite").length;
    var mintikfavorikodu = 0;
    var favorilerim = setInterval(function () {
        if (mintikfavorikodu > mintikfavori2015) {
            clearInterval(favorilerim);
            return
        }
        $(".content button.ProfileTweet-actionButton.js-actionButton.js-actionFavorite").eq(mintikfavorikodu).find('.HeartAnimation').trigger("click");
        mintikfavorikodu++;

    }, 500);
});

 

 

Yeni tasarım için otomatik favori kaldırma kodu : 

Eklenme tarihi: 4 Eylül 2015 cuma (güncel)

$(document).ready(function () {
    var mintikfavoribirakma2015 = $("div.stream-item-footer").length;
    var mintikfavorikodu = 0;
    var favorilerim = setInterval(function () {
        if (mintikfavorikodu > mintikfavoribirakma2015) {
            clearInterval(favorilerim);
            return
        }
        $("div.stream-item-footer").eq(mintikfavorikodu).find('button.ProfileTweet-actionButton.js-actionButton.js-actionFavorite').trigger("click");
        mintikfavorikodu++;

    }, 250);
});

 

Unfow kodu:

setInterval(function () {$('.btn-group.pull-right img').trigger('click');}, 250);

 

Emirhan arkadaşımız takip kodu çalışırken aynı anda  sayfanın da aşağı kaydırılmasını istemişti bilgisayarda diğer işlerini devam edebilmek için. Henüz öyle bir çalışma yapamadım ve yapabileceğimi de zannetmiyorum ama sayfayı otomatik aşağı kaydırabilecek bir kod hazırladım. Hazırladığım kod 72000 piksel aşağı kaydırıyor. Eski tasarımda 72000 piksel sayfa aşağı kaydığında 1000 kişilik takip etme alanı açılmış oluyor. Eski tasarımda ve yeni tasarımda aynı kodu kullanabilirsiniz ancak  her iki tasarımda piksel içine giren profil sayısı değişik olduğundan dolayı  yeni tasarımda 72000 piksel rakamını biraz daha arttırmanız gerekiyor derken onu da ekliyim en iyisi dedim 🙂

Bu arada sayfa aşağı indikten sonra kaydırma çubukları kilitleniyor.  Ne kadar aşağı yukarı kaydırsanız bile tekrar durduğu yere geliyor. Bunu engellemek için başka bir kod hazırladım ama o da belli bir süre sonra kendiliğinden duruyor ve bazen de tam ayarlanmış olan yerde duruyor. En iyisi siz diğer iki kodu kullanmayın 🙂 Yeni tasarım sayfaları için sayfayı 50 defa aşağı kaydırmaya yarayan 90000 rakamıdır. Bunun anlamı 90000 piksel sonra otomatik dur demek oluyor. Eski tasarım için 72000 olarak ayarlarsanız tam 50 defa aşağı indirdikten sonra otomatik durur.

setInterval(function(){t=$();
if(!t[0])window.scrollTo(0,90000);
},100)

 

Eski tasarım sayfalarında sayfayı 50 defa otomatik aşağı kaydırma. 

$(document).ready(function () {
    var zamanlayici = false;
    zamanlayici = setInterval(function () {
        var sayfaKaydirma = $(window).scrollTop();
        if (sayfaKaydirma + $(window).height() == $(document).height() || sayfaKaydirma + $(window).height() > 72000 
        ) {
            clearInterval(zamanlayici);
        } else {
            sayfaKaydirma = sayfaKaydirma + 2000;
            $('html, body').animate({
                scrollTop: sayfaKaydirma
            }, 1);
        }
    }, 600);
});

Yeni tasarım sayfalarında sayfayı 50 defa aşağı kaydırma.

$(document).ready(function () {
    var zamanlayici = false;
    zamanlayici = setInterval(function () {
        var sayfaKaydirma = $(window).scrollTop();
        if (sayfaKaydirma + $(window).height() == $(document).height() || sayfaKaydirma + $(window).height() > 90000
        ) {
            clearInterval(zamanlayici);
        } else {
            sayfaKaydirma = sayfaKaydirma + 2000;
            $('html, body').animate({
                scrollTop: sayfaKaydirma
            }, 1);
        }
    }, 570);
});

Sayfa aşağı kaydırma işlemi bittikten hemen sonra takip etme kodlarını çalıştırın.

 

FollowBlast sitesinden hashtag ile kişileri takip etme:

Sayfada kod çalıştırıldığında tıklanmış olan kişiler kaybolmuyor ancak Twitter üzerinden takip etme sayıları artıyor.

setInterval(function () {$('div.follow > a').trigger('click');}, 100);

 

TweetDeck için favori ekleme kodu:

__cnt__ = 0;
jQuery('li.tweet-action-item > a.js-show-tip.tweet-action').each(function (i, ele) {
    ele = jQuery(ele);
    if (ele.css('display') != 'block') {
        console.log('already favorite:', i);
        return;
    }
    setTimeout(function () {
        ele.click();
    }, __cnt__++ * 5);
});

 

Bitti 🙂

Önemli not: Bazı arkadaşlarımız sürekli bazı kodların hata verdiklerini ancak hangilerinin hata verdiğini söyleyemiyorlardı yazıdan kaynaklanan bir hatadan dolayı. Bu yüzden her kodun yanına da numara yerleştirdim. Hatalı olan kodları numarasını söyleyerek bildirirseniz tespit etmemiz ve düzeltmemiz daha kolay olacaktır.

 

Buda bi işe yaramaz kaybolmasın diye buraya koyuyorum 😀

$(function(){
    $(window).bind("scroll.alert", function() {
        var $this = $(this);
        if ($this.scrollTop() >= 90000) {
            alert("Sayfa yeteri kadar aşağı indi. Şimdi diğer kodu kullanabilirsin");
            $this.unbind("scroll.alert");
        }
    });
});

 


Etiketler:
Mintik senin düşüncelerini merak ediyor.Bir yorum yaz

  1. Şömine dedi ki:

    Twitterin otomatik folowlamaı harika olmus

  2. hasan dedi ki:

    Hocam tekrar selam merhaba. Son sorum yanıt gelmedi fakat müsait olduğunuzda bakacağınıza eminim. Hocam bu kodları başka sitelere nasıl çevirebiliriz. Yazılım okudum anlamam pek sevmemde kodları fakat temel bilgim var fonksiyonları bozmadan buton isimlerini değiştirsek çalısır mı acep diğer sitelerde de?

  3. hasan dedi ki:

    Hocam selam en güncel son takip kodunda takip etme sırasını değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yaparız ? Sayfada sağdan sola yukarıdan aşşağı takip ediyor. Fakat ben sayfanın en altından başlayıp yukarı doğru takip ederek çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz ? En güncel yukarıdaki 1 takip kodunu kullanıyorum. Ayrıca yine takipi sırasız rastagele hale de nasıl çevirebileceğimi öğretir misiniz ?